Aanbod Schollevaar

Op dit moment worden de verschillende stijlen aangeboden voor specifieke leeftijdscategorieën. Naarmate de tijd vordert zullen de lessen worden uitgebreid en beschikbaar worden voor meer diverse leeftijden. Onderstaande lessen worden gegeven op onze locatie in Wijkcentrum Schollevaar.

Kleuterdans vanaf 4 jaar

In deze les maken leerlingen op een leuke en speelse manier kennis met dans. Ze leren hierbij de basis passen van klassiek ballet en streetdance.

Streetdance vanaf 6 jaar

In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Ze leren hierbij de basis passen en zullen deze toepassen in oefeningen en choreografieën. 

Streetdance vanaf 10 jaar

In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Er worden in deze les basis passen aangeleerd en enkele gevorderde passen. Deze verschillende passen worden uiteindelijk verwerkt in een choreografie die de leerlingen als groep kunnen uitvoeren.

Streetdance vanaf 12 jaar

In deze les maken de leerlingen kennis met streetdance. Basis techniek wordt herhaald en we gaan verder in op de gevorderde techniek. Ook wordt de lesstof verwerkt in een choreografie.

Modern vanaf 18 jaar

In deze les gaan we aan de slag met basis techniek, ook zullen er zwaai, grond en andere oefeningen in de les worden behandeld. 

Fitdance vanaf 18 jaar

In deze les gaan wij op dansante manier werken aan de conditie en kracht. Wij zullen tijdens dit uur dansant te werk gaan en ook krachtoefeningen verwerken in de les.

Bekijk het lesrooster om te zien wanneer de lessen worden aangeboden.


Zin om een keer gratis mee te doen?

Lid worden?

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close